Shake and Bake !

Het is druk in de winkel deze maand, het zal erom hangen of dit de beste maand ooit zal worden voor GPworld maar het is stil met nieuwe handel. Gelukkig komt er als het goed is, deze week een zending binnen. Vanwege jaarwisseling, hopelijk op woensdag of vrijdag. In ieder geval zullen we dan binnenkort in de winkel het Ferrari Enzo dashboard hebben in de schaal 1/6 geproduceerd door GMP. Met werkende knopjes en lichtjes zal het er wel fantastisch gaan zien zo op de televisiekast. Klik hier om te bestellen.

Bij dezelfde zending zitten een paar CMC 1/18 Sharknose modellen. Het grootste deel van de bestelling komt dan pas over 2 weken. Degene die het eerst besteld hebben worden dan ook het eerst gelevert. Dus het grotendeel moet nog een paar weekjes geduld hebben.

Als je praat over grootheden in de autosport kom je al snel op het rijtje terecht van Juan Fangio, Ayrton Senna, Niki Lauda, jackie Stewart, Lightning McQueen, Mario Andretti, Michel Vaillant, Nelson Piquet, Emerson Fittipaldi, Ronnie Peterson, Alain Prost en uiteraard Ricky Bobby.
Van de man die 2 voornamen heeft en als kreet heeft Shake and Bake komen er binnenkort wat schaalmodellen van binnen. Vanuit de film Talladega Nights (aanrader!) met Will Ferrell komt het 1/24 model van "Formula UUNN" Jean Girard en van de meester himself, Ricky Bobby komen er 2 uitvoeringen. Schaal 1/24 geproduceerd door Action.

Shake and Bake ! Shake and Bake ! Reviewed by GPworld on december 30, 2008 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.