blauw-witte McLaren

Minichamps is de laatste weken met een inhaalslag bezig om klassieke McLaren's uit te brengen in de schaal 1/43. Deze waren lang geleden al aangekondigd maar achter elkaar komen ze nu uit. Als je een trouwe McLaren verzamelaar bent komt er binnenkort tussen alle rood-witte modellen in de vitrinekast een blauw-witte McLaren van James Hunt aan. Zie hierboven de 1978 McLaren M26 van Hunt!
Binnenkort komt dan ook eindelijk van Elite models de 2007 Michael Schumacher Barcelona testcar uit. De auto waarmee hij meteen eventjes de snelste man van de test was. Zie hierboven een nieuwe afbeeldinging van dit model. Klik hier om te bestellen.
Nu ook leverbaar in de schaal 1/43 van Brumm: Een diorama van Gilles Villeneuve die in 1982 met de Ferrari 126C2 op Imola langs de pitmuur raast. Wel even geklooi om die figuren zo te positioneren, maar als het eenmaal staat ziet het er wel leuk uit. Klik hier om te bestellen.
Ook binnengekomen is het boek more than 60 minutes. Het is een nederlandstalig boek wat de lezer met veel schitterende kleurenfoto’s het seizoen van de Netservices Youngtimer Touring Car Challenge 2008 laat meebeleven. Klik
hier voor meer info of om te bestellen
blauw-witte McLaren blauw-witte McLaren Reviewed by GPworld on februari 11, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.