Nieuwe La Storia & Valentino Rossi

Vandaag komt dan toch eindelijk het nieuwe hoofdstuk van La Storia binnen. Dit keer de Ferrari 312B3 uit 1974 van Clay Regazzoni. Klik hier om te bestellen.
Binnenkort komt er een mooi glossy magazine van 132 pagina's binnen over Valentino Rossi Celebrating the greatest. Om te vieren dat hij 8x kampioen is geworden staat deze uitgave volledig in het teken van de Italiaan. Boordevol foto's en verhalen maar wel engelstalig. Klik hier voor meer info of om te bestellen.
Spark komt in de schaal 1/43 met de welbekende Dunlop brug van Le Mans. Ontzettend leuk idee, het ziet er ook moi uit. Ik vraag me alleen af hoe je zo een brug in je vitrinekast moet krijgen vanwege het forse formaat.
In de schaal 1/18 komen er vandaag weer vitrine boxen binnen. Deze zijn geproduceerd door Minichamps. Dus ipv je auto stoffig te laten worden op de kast waardoor bij het schoonmaken moeders de vrouw alle antennes en spiegels heeft weten te verwijderen kan je nu weer je auto beschermen met een vitrinebox. Klik hier om te bestellen.
Nieuwe La Storia & Valentino Rossi Nieuwe La Storia & Valentino Rossi Reviewed by GPworld on februari 12, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.