Eerste 2009 model

Norev heeft in de schaal 1/18 de Peugeot 908 HDI FAP van 2009 aangekondigd. (Presentatiemodel). Geplanned voor July/ Augustus maar zal wel eerder een kerstkado worden. Klik hier om te bestellen.

De Ferrari 2008 van Felipe Massa in de schaal 1/43 was in december al vrij snel uitverkocht. Hij had als Ferrari coureur het beste resultaat behaald dus de keus tussen Massa en Raikkonen werd voro bijna iedereen Massa. Een tijdje terug was de aankondiging er van Hotwheels om Massa opnieuw te gaan produceren maar helaas......deze werd gisteren gecancelled. Geen idee waarom. Voor diegene die beslist nog een Massa 2008 model willen hebben komen er nog uitvoeringen van 2008 van Tameo en RedLine. Die zijn 3x zo duur als een normale Hotwheels maar ook 3x zo mooi afgewerkt.

Nu het weer iets mooier weer aan het worden is komt er eind van de dag een laagstaand zonnetje in Rijsbergen die de winkel inschijnt. Dan zie je ineens dat elke vitrine flink schoongemaakt moet worden. Fijn hoor die zon! Dus gisteren en vandaag als Mien Dobbelsteen aan de gang!
Eerste 2009 model Eerste 2009 model Reviewed by GPworld on maart 19, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.