Helaas voor de Piquet fans

Norev heeft een tijdje geleden de Renault R28 in de schaal 1/18 uitgebracht van Fernando Alonso. Helaas voor de Nelson Piquet fans heeft Norev de Piquet versie gecancelled. Dat Piquet geen mega-seller zou worden was van te voren al duidelijk maar toch jammer dat het model niet komt.
Vor de snelle beslissers een aanbieding. Omdat ik er in mijn enthousiasme teveel van heb ingekocht en een paar "klanten" zo vriendelijk waren om hun gereserveerde model nooit meer op te halen is de 1/18 Minichamps uitvoering van 2008 Heiki Kovalainen in de aanbieding. Van 84,95 naar 64,95. Klik hier om te bestellen.
Ondanks dat het volgende deel van La Storia de 1992 Ferrari F92A is, ben ik zelf begonnen om deze in de schaal 1/43 van Tameo te bouwen. Wel even wennen maar gaat redelijk goed (tot nu toe). Af en toe schiet er een onderdeel weg, maar zo kom je tijdens het zoeken op de grond weer het onderdeel tegen dat je de vorige keer kwijt was geraakt. Dus mijn model gaat weer van 3 remklauwen naar 4 remklauwen. Binnenkort gaat de cockpit erin, de decals erop, banden erop en zo de kast in.
Helaas voor de Piquet fans Helaas voor de Piquet fans Reviewed by GPworld on maart 25, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.