NIEUW NIEUW NIEUW

Van het Renault F1 team zijn dit de eerste afbeeldingen van de nieuwe 2009 kledinglijn. Klik hier voor het overzicht of om te bestellen.
Binnenkort komt Amstel-sport met twee nieuwe interessante boeken. Athans, de eerste is het boek Le Mans van Koen Vergeer die opnieuw in een ander jasje wordt gestoken. Dit boek is al in twee varianten een bestseller geweest maar komt nu weer (in April 2009) in een nieuw geupdate versie en met meer afbeeldingen. Klik hier om te bestellen.

Het tweede boek is het boek Strijd en Extase van Peter van Egmond. Van deze fotograaf worden zijn mooiste foto's gepubliceerd met bijgaande teksten van Nando Boers. Gisteren wist de uitgeverij zelf nog niet wanneer het boek precies zou komen behalve dat het Maart zou zijn. Dus leverbaar per..........binnenkort! Binnen 4 werkdagen leveren zoals anderen op het net beweren zal mij dus niet gaan lukken denk ik.

Doornbos fans opgelet. GreenLight maakte vorig jaar natuurlijk de ChampCar modellen van Bobby D. Normaal produceert GreenLight ook de IndyCar voitures in de schaal 1/18. Echter, de licentie is verlopen en overgegaan naar Hotwheels in Amerika. Helaas, helaas......de IndyCar modellen die zij zullen gaan uitbrengen is geen schaal 1/43, ook geen schaal 1/18 maar schaal 1/64 en 1/24. Die domme cowboys daar met rare maten.

Van Valentino Rossi is er een ware gekte aan de gang met figuren en motoren. Handige jongens die zelf figuren oververven in andere kleuren. Motoren die verbouwd worden in andere kleuren, het eind is zoek. Minichamps gaat ooit komen met de figuren van Nieto en Rossi op één motorfiets (Le Mans 2008). Nu zijn er fanatiekelingen die het met behulp van bestaande figuren zelf al hebben gemaakt. Mooi gemaakt, maar orgineel (waarbij Rossi een vlag in zijn handen heeft) is toch mooier:
NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW Reviewed by GPworld on maart 14, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.