Nieuwe Elite Ferrari modellen

Vandaag 28 maart 2009, beter bekend als de nationale scoutingdag en de eerste periode van Navaratri (Hindoeïsme) gebeuren er nog meer grootse gebeurtenissen. Er komt namelijk een levering van Elite en Hotwheels Ferrari modellen.
In de nieuwe reeks Elite 1/43 modellen van de 5 Ferrari's die staan voor de 1ste Ferrari overwinning, de 50ste, de 100ste, de 150ste en de 200ste komt vandaag de 50ste en de 150ste binnen. De 50ste Ferrari overwinning is de 1974 Ferrari 312B3 van Niki Lauda, GP van Jarama, Spanje en de 150ste is de
2002 Ferrari F2002 van de GP van Montreal bestuurd door Michael Schumacher.
Dan komt er van Hotwheels binnen de 1/18 uitvoering van Felipe Massa, GP Turkije 2008. Deze heeft Felipe dus 3x gewonnen. Klik hier om te bestellen. Het tweede model is de Hotwheels uitvoering van Kimi Raikkonen's 2008 Barcelona race. Ze noemen het "The perfect race", dus pole, snelste ronde en overwinning. Zoals het er nu naar uit ziet is het ook meteen (voorlopig?) "Kimi's last victory". Klik hier om te bestellen.

Zo zie je maar dat de eerste dag van Navaratri vol met positief nieuws staat. Betreffende de stilte rondom Christijan Albers (zijn website wenst je nog steeds een gelukkig nieuwjaar) valt er dankzij de oplettendheid van een klant wel het één en ander te melden. Voor wie naar de website surft van Le Mans serie, www.lemans-series.com en met de muisknop klikt op de circuitafbeelding van Catalunya en vervolgens klikt op entries (engages) ziet de naam Christijan Albers vrolijk vermeld staan achter de Team Kolles Audi R10 met startnummer 15. Een andere verrassing is Charles Zwolsman achter startnummer 14. Gek genoeg heb ik op nog geen enkele website aankondigingen gezien van onze twee hollandse jongens.

Dan zijn er gisteren, zeg maar precies op tijd voor de Navaratri nieuwe McLaren caps binnen gekomen van 2009. Ook een paar shirts. Sommige maten wel, andere maten niet. Dus de ongeduldigen kunnen in de winkel komen kijken naar beschikbaarheid. Voor de heel erg ongeduldige kleine mannetjes zijn er XXL McLaren shirts om te passen.

Nieuwe Elite Ferrari modellen Nieuwe Elite Ferrari modellen Reviewed by GPworld on maart 27, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.