Transporters en Rossi helmen

Vandaag komt op modellengebied niet zoveel nieuw binnen. Eigenlijk alleen van Spark komt de 1967 Team Lotus Transporter binnen in de schaal 1/43. Klik hier voor info/ bestellen.
Over transporters gesproken. De 1936 Scuderia Ferrari transporter in de schaal 1/43 geproduceerd door Exoto is ook weer leverbaar. Klik hier om te bestellen.
Betreffende Minichamps volgende week is het ook stil. Eigenlijk alleen maar in de schaal 1/12 de Ducati 999F07 van Lorenzo Lanzi uit 2007.
Pak'em beet 2 jaar geleden heeft Minichamps in de schaal 1/2 de 2005 helm van Valentino Rossi uitgebracht. (foto en hier te bestellen) Ook hadden ze de 2006 helm en de 2003 Valencia helm van Rossi aangekondigd in dezelfde schaal. We zijn alweer een paar jaar verder maar nu komen ze er blijkbaar toch aan in April. Zie bovenstaande en onderstaande foto's. Klik hier om te bestellen.
Misschien dat vandaag de nieuwe 2009 McLaren kleding binnenkomt. Zou gisteren opgestuurd zijn maar de beloofde bevestigingsmail heb ik nooit ontvangen en vandaag wordt de telefoon niet opgenomen. Neem dan geen mobiele telefoon zou ik zeggen als je deze toch nooit opneemt. Dus er komt wat aan van McLaren 2009, alleen geen idee wat en of het vandaag of volgende week komt.

Ik heb begrepen dat Milka Dunno toch niet (als teamgenoot van Robert Doornbos) bij Newman-Haas zal gaan rijden. Jarenlang heeft Sebastien Bourdais alles gewonnen bij Newman-Haas wat er te winnen viel maar zeg nou zelf.........wie heb je liever in je team? Iemand die alles wint of iemand die geen deuk in een pakje boter kan rijden? Doe mij de laatste maar, dan maar niet winnen!
Transporters en Rossi helmen Transporters en Rossi helmen Reviewed by GPworld on maart 27, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.