Heel erg creatief

In 2006 won Jenson Button zijn eerste Grand Prix in Hongarije. Minichamps kondigde toen een model aan in de schaal 1/43 en in de schaal 1/18 van de eerste (en heel lang enige) overwinning van Button. Ook aangekondigd was dat er een figuur bij zou komen in. Leuk, weer eens wat anders als alleen maar de auto.

Na 3 jaar ontwikkelen en uitstellen komt er ineens weer leven in het aangekondigde model op het moment dat het model niet meer "enige" overwinning van Button kan worden maar juist weer"eerste overwinning".

Zie hierboven de foto van het 1:43 model. Ondanks dat het altijd leuk is om er een apart figuur bij te hebben, geeft toch een meerwaarde, kan ik niet verhullen dat het geheel na 3 jaar ontwikkelen toch teleurstellend is. Geen speciale verpakking en zeker geen orgineel rijdersfiguur. Even denken, hebben we dat figuur niet al eerder gezien? Wel ja kijk maar naar onderstaande foto.
Toen Jenson Button de eerste race won was duidelijk op tv en op de vele foto's van Hongarije 2006 te zien dat hij in onderstaande houding stond en niet als een zoutzak met zijn armpjes in zijn zij alsof iemand niet blij is voor het eerst een F1 wedstrijd te winnen:
Maar Minichamps heeft er toch nog 7344 stuks van gemaakt. Maar eens afwachten of er echt zoveel van verkocht gaan worden. Als ik mijn reserveringen optel zal het voor mij niet echt een bestseller worden maar wie weet. Toch onderscheid het model zich van modellen van alleen maar auto.
Who (not) you gonna call?
Het eerder aangekondigde model van ECTO 1 - Ghostbusters die als heruitgave deze zomer zou uitkomen, gaat in ieder geval dit jaar niet meer uitkomen vanwege licentieproblemen. Volgend jaar beter?

La Storia Ferrari F92A
Via andere kanalen komt het nieuwe hoofdstuk van La Storia morgenmiddag binnen. Geen prijsverhoging via dit kanaal dus dan zijn die 2 dagen extra wachten niet zo erg.
Heel erg creatief Heel erg creatief Reviewed by GPworld on april 23, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.