Nieuwe McLaren kleding


De nieuwe McLaren kleding is nu ook op voorraad. De 2009 caps waren er al maar nu dan ook de T-shirts en sweater binnen. Klik hier voor het overzicht.

Welke ex F1 team baas heeft in 2007 voor Sinterklaas gespeeld? Ron Dennis? Flavio Briatore? Giancarlo Minardi? Frank Williams of Paul Stoddart? Allemaal fout. Het is onze zuiderbuur, held, trendsetter, hoerenloper, junk, ex-multi-miljardair, ex-bajesklant, ex-voorzitter eigen politieke partij en ex-beurs goeroe Jean Pierre van Rossum. Klik hier voor filmpje.

Deze uiterst charmante man was in 1988 eigenaar van het Onyx Formule 1 team waarop sponsoring te zien was van MoneyTron, zijn eigen miljardenverdienende beurs systeem. Dit is ook dezelfde held die met het geld bestemd voor de politieke partij een aantal Ferrari's aangeschaft heeft.

Aangezien de Belgische staat nu ook luxe automobielen aanbied, zouden deze soms afkomstig zijn van bovenstaande held?

Belgische staat verkoopt Formule 1-bolides
20 april 2009

Wie altijd al een Formule 1-wagen heeft willen bezitten, moet op 14 mei naar de gebouwen van het ministerie van Financiƫn in Brussel. Dat schrijft Het Laatste Nieuws maandag.De Belgische staat verkoopt die dag een collectie inbeslaggenomen en verbeurdverklaarde bolides. Naast een oude Brabham Formule 1-wagen, een Lola F3000 en een Benetton
Ford, kun je er ook een Porsche 911 Turbo, een Lotus Exige en een Jaguar Type E Cabriolet uit 1969 "op de kop tikken". (DWM)

bron: Belga

Nieuwe McLaren kleding Nieuwe McLaren kleding Reviewed by GPworld on april 22, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.