Bouw je eigen McLaren

In Engeland is het mogelijk om lid te worden van een tijdschrift waarbij bij elke uitgave 1 of 2 onderdelen zitten om een schaal 1/8 McLaren Mercedes MP4-22 van Lewis Hamilton te bouwen. Op zich ziet het er mooi uit, ook steeds een McLaren tijdschrift wat er mooi uitziet en een aantal welkomsgiften. Als je op de website de foto's bekijkt lijkt het heel erg op de Amalgam versie van pak'em beet 4000 euro. Dus hoe zit dat?

Gisteren had ik toevallig Amalgam aan de telefoon waarbij ik het kon vragen. Als onderdeel van de McLaren licentie waren ze (met tegenzin) verplicht om deze firma te ondersteunen met CAD design, ontwerpen etc. De kwaliteit zal niet zo hoog zijn als een echte Amalgam, voor de rest is Amalgam er ook niet met de naam aan verbonden want het wordt uitgebracht door deagostini.

Dus op het eerste gezicht lijkt het goedkoop om zo een grote McLaren te bouwen maar op de gehele website is nergens te vinden om hoeveel tijdschriften het gaat. Dus wie weet zit je er 10 jaar aan vast.

Klik
hier om naar de website te gaan.

In de wandelgangen (klinkt altijd zo vaag) gaat het gerucht dat Minichamps binnenkort net zoals de Brawn 1-2 overwinning van Melbourne ook een setje gaat aankondigen van de Red Bull 1-2 overwinning van Shanghai.

Binnenkort komt er van Jackie Stewart een (nieuw) boek. Het boek is al eerder geweest als hardcover en is eigenlijk 1 van de beste Stewart boeken. Echter binnenkort komt hetzelfde boek maar dan in paperback uitvoering en dus een stuk goedkoper. Klik hier om te bestellen.

Ook gaat er in de wandelgangen het gerucht dat Bruno Senna komend weekend wel eens in het stoeltje van Nelsinho Piquet kan gaan plaatsnemen. Zal het waar zijn? Of het een verbetering zal zijn weet niemand maar veel slechter kan het niet worden.

Je hoort nog eens wat in de wandelgangen!

Bouw je eigen McLaren Bouw je eigen McLaren Reviewed by GPworld on april 21, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.