Kijkerstip van de dag

Wanneer: Vandaag 20 april 2009
Zender: Ketnet/ Canvas
Tijden: 21:10 tot 22:05

Michael Schumacher – Alles begon in Spa
De Grote Prijs van België van 25 augustus 1991 is een kantelmoment in de geschiedenis van de Formule 1. Op de startgrid in Spa/Francorchamps staat voor het eerst Michael Schumacher, een jongen van 21, die slechts door een speling van het lot zijn debuut maakt in het eldorado van de motorsport.
Gisteren waren we getuige van wederom een leuke regenrace. Zet wat Ferrari fans en wat McLaren fans in één kamer neer en de nodige opmerkingen worden gemaakt. Dit keer was Formule 1 Racereport of gewoon Formule1.nl te gast bij ons voor een reportage voor de volgende uitgave van het blad.

Betreffende de A1GP modellen van GPworld, de Brands Hatch versie van 2005-2006 is het sommige misschien al opgevallen dat dit model ondertussen ook verkrijgbaar is via andere kanalen en niet meer exclusief bij GPworld zoals aangegeven. Heel vreemd maar na het succes van de eerste GPworld special (A1GP Durban versie) leek iedereen enthousiast om een compleet oranje versie toe te willen voegen aan de collectie. Echter bij 115 van de 250 stuks bleef de teller een beetje hangen. Op zich nog geen slechte verkoop alleen minder succesvol als het eerste model. Een leverancier heeft een gedeelte van het restant overgenomen om die te verspreiden onder andere winkels. Zodoende komt er weer geld in het laatje om wellicht wat nieuwe projecten te proberen. Nog 1 speciale A1GP staat er op de planning daarna is dat klaar met A1GP maar ook nog wat andere ideetjes. Wordt vervolgd……

Overigens voor diegene die toch spijt hebben van het niet aanschaffen van A1GP Brands Hatch model of diegene die er nog één als reserve willen hebben. Klik hier om te bestellen.

Kijkerstip van de dag Kijkerstip van de dag Reviewed by GPworld on april 20, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.