Warm draaien die motor!


Sommige klanten zijn zo enthousiast om naar Rijsbergen af te reizen dat ze de auto de dag voor vertrek al goed warm laten draaien. Komende vrijdag komt van Minichamps in de schaal 1/43 de Audi A4 van Christijan Albers uit 2008 binnen. Ondanks dat er om dit model heeeel veel om gevraagd is en het model eindelijk komt, toch nog even een paar dagen wachten met het opwarmen van de auto voordat je langs komt. Vrijdag 24-04-2009 in huis. Klik hier om alvast te bestellen.
Bij dezelfde zending zal dan ook de BMW 320Si van Alessandro Zanardi uit 2007 in de schaal 1/43. Als je een lijstje zou moeten opstellen van de grootste helden ooit (Senna, Broes Lie, Alesi, Mansell, The A-Team, John Rambo, Michael Knight, Al Bundy) hoort Zanardi daar zeker thuis. Twee benen meer of minder maakt deze beste man niet uit om te gaan racen. Klik hier om het model te bestellen. In 2001 in de pitbox van Mo-Nunn racing kon ik nog net voor de start van de race met Zanardi op de foto. Ook nog net op de valreep met benen, want een uur of wat later gebeurde het ongeluk.
Wat eigenlijk niet bekend is van Zanardi is het feit dat hij eigenlijk op het punt stond uit het team getrapt te worden. Zanardi ging als CART kampioen naar F1 en kwam na een mislukt avontuur terug in de CART series voor het team van Mo Nunn. De zoon van Mo Nunn, Eliot kon ik nog eerder USA avonturen, was ondertussen werkzaam voor het team van zijn vader. Die wist te vertellen dat Zanardi op het punt stond uit het team gegooid te worden; er was een slechte samenwerking met de engineers. Zanardi had te weinig tijd en motivatie om te racen en wilde meer bij zijn gezin zijn. Goede resultaten bleven uit en alles was een beetje uitgelopen op ruzie…….tot het ongeluk dus.
Volgende week komt ook van Minichamps de 2007 motor van Makoto Tamada binnen, de Yamaha YZR-M1 van het Tech3 Team. Klik hier om te bestellen.
Betreffende de Elite schaal 1/43 reeks van de 200 overwinningen van Ferrari…….daar komt vandaag weer een nieuw deel van binnen. Zo was de 50ste Ferrari overwinning (1976 Lauda) al beschikbaar maar ook de 150ste was er al (2002 Schumacher). Dan komt vandaag de 100ste Ferrari overwinning binnen. Het betreft de Ferrari 641 uit 1991 van Alain Prost. Klik hier om te bestellen.
Warm draaien die motor! Warm draaien die motor! Reviewed by GPworld on april 18, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.