Rally en F1 diorama


We hebben nu een paar diorama's op voorraad. Deze zijn in de schaal 1/43 geproduceerd en worden geleverd exclusief auto. Rally en F1 is beschikbaar. Klik hier om te bestellen.
Tevens is er een nieuw boek binnengekomen. De laatste tijd komen er eigenlijk best veel Nederlandstalige boeken. Dit keer de beurt aan "Met het stuur tussen de tanden". Klik hier om te bestellen.

Omschrijving:
Met het stuur tussen de tanden bevat een zevental onwaarschijnlijke maar waar gebeurde verhalen over helden uit de autosportgeschiedenis, die hun leven waagden op de circuits.

Tazio Nuvolari bezorgde met zijn romantische verlangen om te sterven in het harnas Enzo Ferrari een legende voor diens nieuwe automerk. Nuvolari’s rivaal Achille Varzi vergooide zijn carrière en bijna zijn leven aan een fatale liefde, terwijl het leven van Varzi’s pupil Juan-Manuel Fangio compleet veranderde nadat hij werd gekidnapt door de Cubaanse rebellen van Fidel Castro.

De Nederlander Carel Godin de Beaufort bouwde een reputatie op als een van de veiligste coureurs uit de Formule 1, maar dat maakte hem niet immuun voor de gevaren van de sport. Integendeel. Hij verongelukte op zijn dertigste. De Belgische brokkenpiloot Willy Mairesse overleefde wel al zijn crashes, maar vond een leven zonder autosport uiteindelijk ondraaglijk.

De carrière van de Britse belofte Roger Williamson werd op Zandvoort voor het oog van de hele wereld in de kiem gesmoord en toen Didier Pironi zijn vriend Gilles Villeneuve verraadde en deze twee weken later verongelukte, werd Pironi op slag de meest gehate coureur uit de historie.

Al deze mannen hadden één ding gemeen: meer nog dan tegen elkaar vochten ze tegen de angst en tegen zichzelf. En misschien ook wel tegen de drang om elke keer weer in een levensgevaarlijke bolide te stappen. Voor de kick om de snelste te zijn.

Vandaag komt verder binnen:
1/12 2007 Casey Stoner Ducati Desmo 16 GP7. Klik hier om te bestellen.
1/43 1976 Porsche 936/77 van Gijs van Lennep. Klik hier om te bestellen.

Rally en F1 diorama Rally en F1 diorama Reviewed by GPworld on april 17, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.