1988 World Champion

1988, het jaar dat voor velen bekend staat als het enige succesje voor het oranje elftal en waar ze na 20 jaar nog steeds op teren maar veel belangrijker Jan Lammers won de 24 uren en Ayrton Senna werd voor de eerste keer wereldkampioen. Dat seizoen won McLaren 15 van de 16 races, maar een saai seizoen was het zeker niet, niks teamorders, hard te gen hard waarbij Senna er 8 won en Prost 7. Daar hadden Schumacher en Barrichello nog wat van kunnen leren! Zie hier de hoogtepunten van 1988.
Als onderdeel van de 1/43 Minichamps World Champions Collection komt binnenkort de McLaren Honda MP4-4 uit van Ayrton Senna. Klik
hier om alvast te bestellen.
Voor de mensen die graag lekker willen ruiken. Voor de mensen die een goede beurt bij de vrouwtjes willen maken........van Ferrari is het nieuwe luchtje nu ook te bestellen als luxe 100ml fles. In luxe verpakking een must-have wil je kunnen scoren! Bestel hem hier!
In Engeland tijdens de GP afgelopen weekend stond bij de Merchandise stand van BrawnGP de auto in de schaal 1/8 te pronken.
1988 World Champion 1988 World Champion Reviewed by GPworld on juni 24, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.