Renault R29 steering wheel


Voor diegene die graag een stukje willen sturen is binnenkort het 2009 stuur van de Renault R29 van Fernando Alonso en zijn puntloze teamgenoot verkrijgbaar in de schaal 1/2.
Van Spark Models komt binnenkort de groengele Lotus 25 van Jim Clark uit 1963 uit in de schaal 1/43. Met deze bolide is sjimmy in 1963 wereldkampioen geworden. Klik hier om te bestellen.

Op de website is in het het menu nu een catagorie toegevoegd: "Formula 1 World Champions 1/43". Ik hoor het best vaak dat mensen modellen verzamelen van wereldkampioenen. Helaas is het niet mogelijk om alle modellen van de wereldkampioenen van één merk of één serie te verzamelen. Minichamps maakt geen Ferrari, Spark doet weer meer met BRM en Lotus, etc. Dus voor een verzameling wereldkampioenen kom je dan uit op een mengeling van Spark, Ixo La Storia, Minichamps, RedLine en Hotwheels modellen. Klik hier voor het overzicht.

Jenson Button caps duurt nog eventjes.
Door het succes van BrawnGP is er vraag naar petten van Jenson Button. Deze waren bij de importeur binnengekomen in de week voor de GP van Monaco. In plaats van op te sturen hadden ze alles meegenomen naar Monaco, daarna zouden er petjes worden doorgestuurd. Uiteraard hebben ze daar alles verkocht waardoor ze niets meer hebben. Volgens berichten komen er volgende week weer nieuwe binnen. Dus schiet lekker op. Zal het onthouden bij het betalen van de rekening......sorry ik heb anderen eerst betaald, alles op nu!
Renault R29 steering wheel Renault R29 steering wheel Reviewed by GPworld on juni 03, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.