De mannen uit Maranello


Binnenkort komt er een nieuw Ferrari boek uit dat gaat over de mannen die de geschiedenis van het Scuderia Ferrari team uit Maranello behandeld. Rijders, engineers, teammanagers, en monteurs. Bekende namen Schumacher, Rodriguez, Nuvolari worden ook niet vergeten. Geschreven in het engels en 384 pagina's. Klik hier om te bestellen.

Voor de sectie wereldkampioenen Formule 1 is gisteren het model binnen gekomen van Jacques Villeneuve, de 1997 Williams Renault FW18. Geproduceerd door Minichamps in kampioenschapsbox. Klik
hier om te bestellen.
Morgen komt behalve de 2009 Toyota showcar van Timo Glock ook de 2009 showcar van Jarno Trulli in de schaal 1/43 binnen. Klik
hier om te bestellen.

Voor de winkel zijn er twee nieuwe vitrinekasten besteld. Langzaam aan wordt de winkel volgebouwd met vitrines!

Aangezien de halve wereld zich nu aanmeld om een F1 team te beginnen, terwijl er maar 3 teams worden toegelaten, denk ik dat het tijd wordt om met de mode mee te doen en het GPworld team ook maar in te schrijven. Zo heb je jarenlang geen nieuwe teams en zo schrijven zich in: USF1, N-Technology, Prodrive, Lola, Brabham, March, Team Superfund, Epsilon-euskadi, Campos en Litespeed.

Allemaal denken ze een kans van slagen te hebben. Toyota pompt er al jaren geld in en is nog steeds kansloos. Ferrari en McLaren hebben dit jaar ondanks het grote geld dit jaar nog geen race gewonnen. De nieuwelingen dan wel?
De mannen uit Maranello De mannen uit Maranello Reviewed by GPworld on juni 04, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.