Spark F1 modellen

Er zijn op de website van Spark weer 2 nieuwe foto's opgedoken van binnenkort uit te komen F1 auto's. En niet zomaar de eerste de beste auto's.........De 1989 Tyrrell van (de overleden) Michele Alboreto en de 1988 Leyton House van Ivan Capelli. Klik hier voor overzicht/ bestellen.
Binnenkort brengt Eligor weer nieuwe trucks van Formule 1 uit. Van McLaren en twee verschillende van BMW waarbij ik vooral gecharmeerd ben van deze:
Mensen vragen in de winkel wel eens of ik last heb van "de crisis" omdat je dat wel zou verwachten met luxe artikelen. Het gekke is, eigenlijk niet. Hobby lijkt toch bij iedereen door te gaan. Je spaart nou eenmaal schaalmodellen of andere spullen. Alleen kleding loopt niet lekker. Doornbos petjes zijn niet te slijten, dat ging paar jaar geleden een stuk makkelijker. Maar getuige de omzetcijfers was januari, februari, maart, april en mei hoger als vorig jaar (wat mijn hoogste jaaromzet was), dus kan stellen dat we dit jaar op weg zijn naar beste jaar. Nu Juni wordt een zware dobber om die van vorig jaar te verbeteren want dat was vorig jaar een super maand. Maar we gaan ervoor!

Het moet wel ieder jaar stijgen want de kosten worden ook allemaal hoger elk jaar; huur, elektra, transportkosten, loon, verzekeringen, etc.

Betreffende de crisis heb ik nu wel het idee dat het stiller wordt bij de fabrikanten van de artikelen. Er worden minder nieuwe modellen aangekondigd, weinig boeken, etc. En het lijkt wel of alles langer dan ooit duurt voor het daadwerkelijk uitkomt.
Spark F1 modellen Spark F1 modellen Reviewed by GPworld on juni 08, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.