A1GP Durban race 1


Voor de liefhebbers hebben we een handjevol A1GP modellen binnen die omgebouwd zijn naar de Durban race 1 uitvoering. In de eerste race startte Jos Verstappen met de zwarte reserve neus waarmee hij in de laatste ronde in een poging de eerste plaats over te nemen de neus enorm beschadigde. Vervolgens werd de neus van Team India geleend voor race 2. Het model is omgebouwd vanaf de Brands Hatch versie, er zijn er maar enkele beschikbaar op voorraad. Mocht er meer belangstelling voor zijn, kunnen er nog een aantal bijgemaakt worden.

Onderstaand nog eens een heel gaaf filmpje, een samenvatting van race 1 en race 2 die dag. Huilen en juichen, verlies en winst. Leuk om te zien.


Binnenkort komt er ook een nieuw model van good old Ricardo Patrese. Voormalig record houder van de meeste races gereden. In 1987 mocht Patrese in Adelaide, de laatste race van het seizoen, deelnemen in de Williams Honda FW11B van Nigel Mansell die na een crash in Japan waar hij problemen met zijn rug kreeg niet kon deelnemen. Het team zag genoeg in het talent van Patrese en legde hem meteen vast voor 1988 als vervanger van Nelson Piquet. Het model is geproduceerd in de schaal 1/43. Klik hier om te bestellen.
A1GP Durban race 1 A1GP Durban race 1 Reviewed by GPworld on juli 25, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.