Helm Ayrton Senna

Eindelijk komt volgende week dan de 1988 helm van Ayrton Senna binnen van Minichamps in de schaal 1/2. Deze helm was al in 2004 aangekondigd.....wat is nou 5 jaar? Klik hier om te bestellen. Wat ik zelf een mysterieus raadsel vind is dat op pak'em beet een Ferrari schaalmodel geen Marlboro op mag staan, zelfs de hashmarks-streepjescode mag er niet op staan. Op deze helm staat wel het rode vlak van Marlboro. Prima zou ik zeggen maar wanneer mag het nou wel en wanneer niet?
Dus ik mag geen schaalmodellen verkopen met sigarettenreclame of met iets wat er op lijkt. Ik kan me nog steeds niet voorstellen dat als een niet-roker een schaalmodel met sigarettenreclame hier zou kopen bij zichzelf meteen zou denken: "goh ik ga eens een pakje peuken halen!". Daarintegen kan ik wel boeken verkopen met nietsverhullende foto's, of DVD's. Hoe krom kan het zijn?
Vandaag komt binnen van Minichamps:
Ook na slechts 3 jaar wachten, de Jenson Button Hongarije 2006 First win model in de schaal 1/18. Klik hier om te bestellen. Daarnaast komt vandaag van Casey Stoner het 2007 champagne spuitend figuur binnen. Klik hier om te bestellen.

Over enkele weken komt van Minichamps in de schaal 1/18 het schaalmodel van Lewis Hamilton, Brazilie 2008 uitvoering. Dus het model waarmee hij bijna het kampioenschap verloor/ op nippertje binnenhaalde. Met vleugels op de neus, regenbanden, compleet in configuratie van de laatste race van 2008. Op de Nurburgring werd dit model al bij de McLaren stand verkocht. Hieronder alvast een foto om idee te krijgen.

Van GPticket, zie www.gpticket.nl ontving ik onderstaande nieuwsbrief. Voor de geinteresseerde: Sla je slag. Vreemd, jarenlang klagen we met z'n allen dat die F1 tickets te duur zijn. Nu gaat het niet goed met F1, dan kan het ineens wel goedkoper. Lekker lullig als je een half jaar geleden al je kaarten hebt gekocht, zou je dan geld terugkrijgen?

Nieuw in Spa 30 augustus,

De recessie heeft ook het circuit van Spa Francorchamps geen windeieren gelegd en ook zij bieden de mogelijkheid om voor een lager tarief af te reizen naar de Ardennen in het weekend van de Formule 1. De nieuwe staanplaatsen “Zone Steel” zijn te reserveren voor € 95,- p.p. en voor de prijs van € 115,- p.p. kunt u 3 dagen genieten van Formule 1. Deze plaatsen staan achter in het circuit waar vroeger tribune Silver 9 stond opgesteld en bied prima zicht over het circuit.

Indien u kiest voor de verzorgde 2 daagse busreis,
Als u gebruik maakt van de staanplaatsen “Zone Steel” bieden wij de 2 daagse busreis aan voor € 229,- p.p. inclusief gehele weekend vervoer, hotel/kasteelovernachting, ontbijt en reisbegeleiding.

Monza 3 daagse vliegreis 12 tot 14 september,
We kunnen 10 plaatsen aanbieden voor de 3 daagse vliegreis naar Monza voor het ongelofelijke bedrag van € 369,- p.p. inclusief vlucht, luchthavenbelasting, taksen, gehele weekend transfers, 2 nachten hotel*** + tribune 21e

Helm Ayrton Senna Helm Ayrton Senna Reviewed by GPworld on juli 24, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.