Amalgam nieuwe juweeltjes

Voor de Sebastian Vettel verzamelaars goed nieuws: Amalgam heeft aangekondigd de Red Bull RB5 van zowel Vettel als van Mark Webber uit te gaan brengen in de schaal 1/8. Een rip uit je lijf maar als Vettel verzamelaar hoort die erbij. Toch?

De laatste dagen wordt er ineens weer regelmatig gevraagd om het Jenson Button 2008 1/43 Minichamps model. Dit model is in december 2008 uitgebracht in het buitenland maar is nooit in Nederland gekomen en gaat ook niet meer komen. Door een fout tussen importeur en Minichamps zijn ze Nederland vergeten te leveren. De importeur kwam na herhaaldelijk vragen wanneer dat model nou zou komen er pas in juni achter dat ze hem niet meer konden krijgen.

Hoe het precies is gegaan zullen we nooit weten maar vreemd dat de ene partij het niet raar vind dat er door Nederland geen Button modellen zijn besteld en voor de andere partij ook vreemd dat je niet reageert als je vanaf december/ januari de modellen niet binnenkrijgt ook al wordt er regelmatig naar geinformeerd.

Voor mijn reserveringen en vaste klanten heb ik het model in juni nog via andere kanalen weten te bemachtigen maar diegene die het model nu nog zoeken moeten of diep in de buidel tasten via Ebay of het model vergeten want deze is ondertussen vrij zeldzaam geworden. Ze zijn bij Minichamps zo goed in heruitgaven te produceren......een mooie gelegenheid om er hier dan nog eens een partijtje van te laten maken lijkt me.

Binnenkort verkrijgbaar, athans op bestelling leverbaar: De Ferrari F430 GT in de schaal 1/18 geproduceerd door BBR. Prijs euro 329,95

Dan is het een klein beetje feest vandaag. Hoera. Vandaag, donderdag 6 augustus 2009 is de 500ste webpost. Op naar de 501 zullen we dan maar zeggen. Dank aan de trouwe lezers (op regenachtige dagen rond de 1000 en op warme dagen soms maar de helft)
Amalgam nieuwe juweeltjes Amalgam nieuwe juweeltjes Reviewed by GPworld on augustus 06, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.