Ayrton Senna 15th of 16th anniversary


Begin dit jaar had Minichamps diverse modellen aangekondigd onder het mom van Senninha Collection, Ayrton Senna 15th anniversary. Klinkt als: "we gaan het vieren dat hij 15 jaar geleden verongelukte". Tegen de tijd dat de modellen gaan komen zal het waarschijnlijk een 16th anniversary serie gaan worden maar toch ben ik benieuwd naar de modellen. Er is nog niet veel over bekend maar ik verwacht in ieder geval een Senninha verpakking. In de schaal 1/18 brengen ze de 1994 Williams FW16 uit en in de schaal 1/43 komen 5 F1 auto's van elk team waar hij voor gereden heeft. Klik hier voor het overzicht.

Binnenkort komen van Amalgam in de schaal 1/4 de 2009 stuurwielen uit van de Ferrari F60 (deze dus) en van de McLaren Mercedes MP4-24 (deze)

Grappig om te zien dat na een jaar ontwikkelen ook het oude stuur wordt afgedankt. Een jaar later en het stuur ziet er dan toch weer compleet anders uit. Hoe bedoel je kosten besparen? Alsof je met het oude stuur de bocht niet doorkomt. Zie de verschillen:

Binnenkort vanaf mijn Italiaanse vrienden toch een lijn met Valentino Rossi spullen. Ook de 2009 cap die ze nu doorleveren, nieuwe stickervellen, T-shirts, sweaters en sleutelhangers. Meer daarover zodra de handel echt binnen is dit om teleurstellingen en huilende volwassen kerels te voorkomen.
Ayrton Senna 15th of 16th anniversary Ayrton Senna 15th of 16th anniversary Reviewed by GPworld on augustus 29, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.