Flauwekul

Zo heeft Elite in de schaal 1/18 ongeveer een jaar geleden de 1966 Batmobiel uitgebracht. Heel mooi model van deze tv serie. Nu hebben ze dus verzonnen dat ze nog eens een special edition van dit model gaan uitbrengen. Een gelimiteerde versie van exact hetzelfde model maar dan in de kleur MAT-Zwart ipv normaal zwart. Ik kan me niet voorstellen als je er al één hebt staan in de kast nog eens zit te springen om er een mat-zwarte bij te zetten.

Er zijn ondertussen diverse kleine aanpassingen aan de website aangebracht. De top 5 produkten is eindelijk anders. Voorheen stond deze ingesteld op meest bekeken artikel. Dat werd al snel Valentino Rossi's Assen motor. Aangezien die dan in de top 5 staat, klikt iedereen er vlug ook op. Dus na 2 jaar aan de leiding te hebben gestaan zullen die hits nooit meer vebroken worden. Nu wordt de stand bepaald aan de hand van meest bekeken van de laatste 3 maanden.

Ook was ik voorheen verplicht een leverdatum in te vullen bij ieder artikel. Met schaalmodellen weet je het nooit dus waren de meeste datums maar gegokt welke constant aangepast werden. Nu staat er dus bij "levertijd onbekend". Zodra er een levertijd bekend is, kan ik hem altijd nog invullen.

Er zijn nog een aantal extra artikelen in de aanbieding gegaan, met name kleding. Klik hier voor het aanbieding overzicht.

Helaas, helaas geen Michael Schumacher in de Ferrari. Voor diegene die een kaart voor Schumacher speciaal hebben gekocht is het erg jammer maar evengoed genieten van een Formule 1 race. Luca Badoer.....10 jaar geen race gereden. Zal hij in Valencia een weekendje achteraan gaan rondtuffen?
Flauwekul Flauwekul Reviewed by GPworld on augustus 12, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.