Nieuw hoofdstuk

Terwijl er op de achtergrond kleine verbeteringen worden aangebracht aan de website en waar hard gewerkt wordt om Ideal als betaaloptie toe te voegen, is ondertussen het nieuwe hoofdstuk van La Storia binnen gekomen. Nu beschikbaar is de 1977 Ferrari 312 T2 te pronken. Voor diegene die nog steeds twijfelen over de serie, we hebben nog steeds alle delen op voorraad. Echter, het wordt steeds moeilijker om bepaalde delen nog ergens te kunnen bestellen, dus twijfel niet te lang! Klik hier voor het overzicht van de delen die tot nu toe zijn uitgekomen.

Afgelopen weekend was er een IndyCar race in Mid Ohio, Lexington. In 1997 ben ik daar eens geweest. Het is één van de weinige circuits in het IndyCar circus waar ze pitboxen hebben. Alleen staan deze pitboxen midden in de paddock en moeten ze nog heen en weer slepen met de auto's van en naar de pitlane. De laatste bocht voor het opkomen van start-finish gedeelte is een mooi gedeelte om te fotograferen. Daar staan dan ook een rij fotografen op rij met lenzen van een halve meter. Daar wilde ik toen ook gaan staan voor een foto maar jammergenoeg alleen toegestaan als je bij controle je polsbandje voor fotografen omhad. Uiteindelijk mocht ik met een andere fotograaf meelopen en kon ik plaatsnemen in de rij tussen de mannen met de telelenzen. Ik met mijn kartonnen wegwerpcameraatje die na het nemen van iedere foto flink doorgerateld moest worden. Dat moet een komisch gezicht geweest zijn!

Heel de race had Allard Kalff kritiek op Milka Duno. Ze hoort daar niet thuis, ze is niet snel genoeg bla bla bla. En dat uit de mond van iemand die niet verder gekomen is als één F3 race. Dat arme meisje is heel de race bezig geweest om het veld op te jagen. Elke keer als ze op een ronde gezet werd probeerde ze toch weer te jagen. Het schijnt dat ze problemen had met schakelen, dan is het helemaal een prestatie van formaat om dan toch maar slechts 7 seconden per ronde langzamer te zijn.Nog even geduld, dan komt die eerste overwinning vanzelf wel. het scheelt nu al steeds weinig.


Nieuw hoofdstuk Nieuw hoofdstuk Reviewed by GPworld on augustus 11, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.