Nieuwe boeken



Er zijn 2 nieuwe boeken aangekondigd die wel interessant zijn. Het eerste boek is het boek over Sir Frank Williams. Na het vertrek van Ron Dennis eigenlijk de laatste teammanager van de oude Garde. Achteraf eigenlijk grappig dat ze in de periode met BMW als motorleverancier best aardig mee konden strijden voor de overwinningen met Montoya en Ralf Schumacher. BMW wist het beter en kon het beter........dit jaar gaat het redelijk goed met Williams terwijl BMW hopeloos achteraan reed en uiteindelijk de handdoek in de ring gooit. "We stoppen niet met F1 vanwege de slechte resultaten", klinkt het dan. Alsof ze wel gestopt waren als ze nu 1 en 2 in het kampioenschap hadden gestaan. Klik hier voor mer info/ bestellen van het Williams boek.

Het tweede boek is minstens zo interessant. Treasures of Formule One bevat net zoals het Ayrton Senna boek dat een paar maanden geleden is uitgekomen verschillende Facsmile bijlagen. Uit de archieven van het Donington Grand Prix museum komen deze replica bijlagen over de geschiedenis van de Formule 1. Ik ben benieuwd! Klik hier voor meer info/ bestellen.

Voor de Schumacher fans komt Tameo in September met TMK384 1/43 kitje: Michael Schumacher Ferrari F2007 test - 31 july 2009 op Mugello. Dus GP2 slick banden onder de F2007. Gaaf dat ze dit uitbrengen, moet alleen in elkar gezet worden.
Nieuwe boeken Nieuwe boeken Reviewed by GPworld on augustus 10, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.