Boeken en DVD's


Gisteren en vandaag is het één en ander binnen gekomen aan boeken en dvd's. Allereerst het boek van Giorgio Piola: Technical Analysis 2008-2009. Dit boek komt ieder jaar opnieuw uit. Het bestaat uit afbeeldingen (zoals ze ook van Piola in Formule 1/racereport worden gebruikt) over de seizoen 2008 naar 2009. Elk detail van elk team wordt uitgelicht. Klik hier om te bestellen.
Daarnaast is het boek van Sir Frank Williams gisteren binnen gekomen. Eigenlijk is Frank Williams op dit moment nog de enige teambaas van de oudere generatie na het vertrek van Ron Dennis en Flavio Briatore. Laatstgenoemde vulde zijn zakken ondertussen ook alweer vanaf 1989/1990. Uiteraard is Ross Brawn ook al lang aanwezig in de Formule 1, echter dit is pas zijn eerste jaar als team manager. Dat doet die niet verkeerd in ieder geval. Klik hier om het boek van Williams te bestellen.
Gisteren is de DVD van
Carlos Sainz binnen gekomen. Engelstalig, geproduceerd door Duke. Of vandaag, of morgenochtend komen de Le Mans 2009 DVD's ook binnen. Daarnaast komt dan ook meteen het boek van Troy Bayliss en het boek Formula One top ten's binnen.
Ook zijn de BrawnGP Nosecones binnen gekomen in de schaal 1/12 van Amalgam. Echter veel zijn er niet op voorraad want de helft van de neuzen waren beschadigd en compleet afgebroken. De onderplaat is tegenwoordig groter dus omdat de neuzen breder zijn geworden. Ook staan de neuzen al in elkaar (athans is de bedoeling maar aantal zijn gebroken), dus niet net zoals voorgaande jaren met bijgeleverde IMBUS-SET zelf in elkaar zetten. Klik hier om te bestellen.
Van Elite is in de schaal 1/43 het model binnen gekomen van de Ferrari 156/85. De auto waar Michele Alboreto de Grand Prix van Canada mee won. Toen waren de Ferrari's nog echt rood. Geen bling bling metallic rood zoals tegenwoordig, geen Marlboro oranje zoals in het Schumacher tijdperk, nee, gewoon diep rood. Klik hier om te bestellen.
Boeken en DVD's Boeken en DVD's Reviewed by GPworld on september 18, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.