Lola Aston Martin Jos Verstappen


Mooi op tijd, geen wachttijden van 2 jaar of langer. Van Spark komt volgende week in de schaal 1/43 de 2009 Lola Aston Martin LMP1 van de 24 uren van Le Mans. Wellicht één van de mooiste auto's die dit jaar deelnam, ook met een heel indrukwekkend jankend geluid. Een mooie uitbreiding op de Jos Verstappen collectie, klik hier om alvast te bestellen.
Ondertussen is gisteren ook nog de Le Mans DVD van 2009 binnengekomen, dus wie bovenstaande auto nog eens in aktie wilt zien, kan hier de dvd bestellen.

Gisteren kreeg ik het volgende verzoek; Mochten er mensen zijn die dit leuk vinden, kunnen mij mailen op info@gpworld.nl

Ik zoek (met spoed) zeker tien personen die fanatiek formule1 fan zijn.De bedoeling is dat de fotograaf bij de fans thuis langskomt om de fan tussen zijn of haar formule1 verzameling te fotograferen.Natuurlijk krijgt de trotse fan zelf ook een mooi exemplaar van de foto voor tussen de verzameling. Mijn vraag aan jou is dan ook of jij mensen kent die fanatiek F1 fan zijn en dit leuk zouden vinden.
Lola Aston Martin Jos Verstappen Lola Aston Martin Jos Verstappen Reviewed by GPworld on september 19, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.