BrawnGP

Het heeft nog lang geduurd voor er één werd aangekondigd. BrawnGP is toch net zo Brits als Lewis Hamilton van wie na zijn debuutseizoen direkt acht verschillende boeken verkrijgbaar waren. (waarover wij, nuchtere Nederlanders, alleen maar kunnen denken dat dat ook wel weer enorm overdreven is). Maar, heb je net het grote suikerfeest achter de rug, de Ramadan weer voorbij, we kunnen weer eten dan wordt toch het eerste Ross Brawn boek aangekondigd.

Geschreven door racerij-biografie-schrijver bij uitstek: Christopher Hilton. Ik moet zeggen: met de carriere van Brawn, die al bij Toleman zat in 1984 met Senna, begin jaren 90 het genie bij Benetton met Schumacher en daarna het brein achter het Ferrari succes zal dit toch wel een interessant verhaal zijn. Educatief voor een aantal andere teambazen en mensen in de Formule 1. Klik hier om te bestellen.
Betreffende Valentino Rossi is er een foto opgedoken van een nieuw Rossi figuur van Minichamps. Het gaat om de 1998 Valentino Rossi rijdende figuur, bedoeld voor de 1998 Aprilia. Aangekondigd door Minichamps, leveringstermijn: ooit!
BrawnGP BrawnGP Reviewed by GPworld on september 21, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.