Bouw je eigen F60 !

Eindelijk. Tamiya brengt na jaren geen nieuwe bouwpakketten te hebben uitgebracht van Formule 1 auto's eindelijk weer een nieuw model uit. Dit najaar komt de 2009 Ferrari F60 in de schaal 1/20 op de markt. Van de plastic bouwpakketten F1 auto's is Tamiya verreweg de beste. Begin jaren 90 kwamen er heel veel modellen uit. Later, zal wel met de dure rechten te maken hebben, bleef het alleen maar bij heruitgaven van ooit eerder uitgebrachte modellen. Hopelijk is dit weer het begin van Tamiya om nog veel meer uit te brengen. Wat mij betreft mag het één en ander ook wel weer in de schaal 1/12 uitkomen. Hieronder alvast de eerste
screenshots: (tussen de regels door heb ik alvast 2009 F1 F60 1/20 scale vertaald, de rest blijft een verrassing)

Er zijn ook andere manieren om de F60 te bouwen. Bijvoorbeeld van Puma Ferrari kleding:



Als je de geruchten mag geloven gaat Kimi Raikkonen terug naar McLaren. Voor een hoop verzamelaars een opluchting. Er zijn een hoop jongens die altijd de McLaren's hadden gespaard maar toen Kimi naar Ferrari vertrok de McLaren's gewoon bleven verzamelen maar aan gingen vullen met de Kimi Ferrari's. Dus straks nog maar één koop, Kimi en McLaren. Vreemd hoe het soms gaat in de F1. Zo ga je weg bij McLaren, dan wordt er in de pers nog nageroepen door McLaren dat ze bij Ferrari wel een tank mogen bouwen omdat Kimi alles aan gort rijdt. Een paar jaar later worden ze weer vriendjes. (met behulp van de nodige bankoverschrijvingen).

Voor de Alonso verzamelaars zijn er juist weer mogelijkheden voor een extra model. Het 2009 model van de Renault met ING reclame en het model zonder reclame. Behalve dat de Renault ING kleding niet meer te slijten is, is het voor de modellen verkoop wel goed voor de handel.

Bouw je eigen F60 ! Bouw je eigen F60 ! Reviewed by GPworld on september 29, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.