Ferrari constructor set

Binnenkort, in een mum van tijd, komen er twee 2008 Ferrari Constructor sets uit in de schaal 1/43 Bovenstaande set wordt uitgebracht door Hotwheels en bevat de Ferrari van zowel Massa als Raikkonen. Prijs euro 64,95 en hier te bestellen.
Ook BBR komt met een Ferrari constructor set in de schaal 1/43. Deze set bestaat uit de Ferrari van Felipe Massa met 2 nosecones (startnummer 1 en 2). Oplage is 150 stuks maar daar is de prijs ook naar: euro 339,- Dat scheelt nogal met bovenstaande set.
Vandaag komen de dozen binnen met een veelgevraagd model: De 2009 Aston Martin Lola van Jos Verstappen. Iedereen heeft zijn mening over Jos Verstappen, vaak negatief maar zijn modellen blijven bestsellers. Klik hier om deze 1/43 Spark versie te bestellen.
Daarnaast komt de eerder genoemde
Williams Honda FW10 van Nelson Piquet binnen van Minichamps. Betreffende de firma Spark komt de 1989 Jean Alesi Tyrrell binnen. Het leuke is dat bij dit model stiekem Camel decals worden bijgelevert. Ook komt de Ligier uit 1976 van Jacques Laffite binnen. Klik hier voor het overzicht van de Spark Formule 1 modellen.
Ferrari constructor set Ferrari constructor set Reviewed by GPworld on september 24, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.