Speciale minichamps uitvoeringen

In oktober komt, als het goed is, de 2009 Ferrari F60 van Felipe Massa uit in zowel schaal 1/43. Het is moeilijk in te schatten dit jaar van welke uitvoering, Massa of Raikkonen er meer moeten worden besteld. De laatste 2 jaar was de inschatting verkeerd. In 2007 leek Raikkonen het belabberd te doen waardoor de inschrijvingen voor Massa kwamen. Onverwachts wordt Raikkonen toch kampioen, wilt iedereen Raikkonen hebben. In 2008 dus meer Raikkonen als Massa besteld maar dan wilt iedereen Massa hebben. Een Raikkonen staat al in de kast en Massa was hoger gefinished in het kampioenschap. Voor 2009.........symphatie voor de geblesseerde Massa of toch Raikkonen na zijn overwinning en podiumreeks?

Klik hier om Massa te bestellen en klik hier om Raikkonen te bestellen in de schaal 1/43.
De laatste jaren kom je steeds vaker speciale Minichamps 1/43 modellen tegen. Modellen die in een speciale verpakking zitten, vaak mooier als de standaard Minichamps verpakking, of modellen in een speciale uitvoering.
Met name in Japan komen er van Minichamps diverse aparte versies uit. Van eigen Fuji Speedway Collection models tot aparte Ayrton Senna modellen. Helaas valt er hier niet aan de modellen te komen. Op ebay vragen verschillende "handelaren" woekerprijzen.

Het vreemde is dat bovenstaande Ayrton Senna modellen uitgebracht zijn ter ere van de 1991 overwinning in Brazilie. Elk is gelimiteerd op 1991 stuks. Echter, dit model zit niet in de normale Senna Collectie. Aan het begin van het seizoen (Brazilie was de tweede race in 1991) had de McLaren MP4-6 rode spiegels en was het kapje boven de cockpit ook rood. Dit werd later een doorzichtig, glazen kapje. Net zoals de modellen die al in de Senna collectie zitten en die hebben witte spiegels. Dus ik zie mogelijkheden voor een nieuw model in de normale Senna collectie!
Speciale minichamps uitvoeringen Speciale minichamps uitvoeringen Reviewed by GPworld on september 25, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.