Bij Minichamps in China

Zo doe ik gisteren een oproep om voor een Valentino Rossi GPworld special de ideetjes door te mailen om zo wat te proberen. Om dit moment zit stom toevallig een GPworld vertegenwoordiger op het kantoor bij Minichamps waar de handel van Rossi geproduceerd wordt. Bovenstaande foto heeft hij net doorgestuurd. Hij gaat daar al een balletje opgooien om iets apart te produceren maar zelf denk ik dat zoiets via hoofdkantoor van Minichamps in Duitsland zal moeten lopen. We zullen het vanzelf wel horen.

Overigens gevraagd of hij nog foto's kan maken waar ze aan bezig zijn of van prototypes. Als dat lukt plaats ik de foto's natuurlijk hier.

Ben Spies, de man die dit jaar alle records brak. In zijn debuutseizoen in de World Superbike klasse pakt hij meteen 14 overwinningen en 11 poles en het kampioenschap. Vanaf de eerstvolgende MotoGP race, in Valencia, zien we hem terug op een Yamaha. Behalve een groot kampioen heeft de man ook een stoere pakkende naam; Ben Spies. Kan zo in het rijtje andere stoere namen Buck Rogers, Clint Eastwoord en Wubbo Ockels.
Half december komt de jaaroverzicht DVD van het World Superbike kampioenschap 2009. Engelstalig, geproduceerd door Duke. Klik hier om te bestellen.

Ze waren een tijdje uitverkocht maar nu weer terug in het assortiment. De 2008 Porsche RS Spyder van Team Merksteijn. In de schaal 1/43 en geproduceerd door Minichamps. Klik
hier om te bestellen.

Voor de BrawnGP en Button liefhebbers: De 1/18 Melbourne versie van Jenson Button en de 1/18 Late Season (Silverstone) versie van Button zullen beide gelimiteerd zijn op slechts +- 4000 stuks. Dat is niet veel. Helemaal niet als je bedenkt dat het grootste deel richting Engeland gaat. Reserveren is dus haast noodzakelijk. Diegene die niet reserveren, tsja......straks niet huilen dat ze er niet meer zijn en niet aankomen met de "vroeger" verhalen toen Minichamps nog grote aantallen produceerden die lang in de magazijnen stonden.
Foto: W.J. Staat

Zie bovenstaande foto van mokkel in McLaren. Wie o wie is dit. Morgen het antwoord.
Bij Minichamps in China Bij Minichamps in China Reviewed by GPworld on oktober 27, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.