Senna, Button en Alonso (samen 6 kampioenschappen)

In de loop van volgende week komt het in de schaal 1/6 door Kotobukiya geproduceerde Ayrton Senna , 1993 GP Suzuka, beeld in de winkel. Deze jongen is geproduceerd in een oplage van 2500 stuks en maar liefst 33 centimeter hoog. Overigens was de uitvoering op ware grootte van de grote Senna slechts 173 centimeter. Klik hier om het beeld te bestellen.
Alan Henry, bekend van zijn vele Formule 1 boeken en zijn AutoCourse uitgaven heeft de primeur om het eerste Jenson Button kampioen boek uit te brengen. Het boek heet “Jenson Button, A World Champion’s Story” en komt in november dit jaar uit. Die britten springen er meteen weer op in, net zoals Hamilton de boekendrukkerij-industrie in Engeland de laatste jaren op gang hield. Klik hier voor meer info/ bestellen van het Button boek.
Een half jaar geleden kwam Bell uit Belgie al op de proppen met de 2009 Fernando Alonso mini-helm in de schaal 1/2. Echter, Bell mocht deze niet uitleveren door het exclusiviteits contract met het Renault F1 team. Helaas was dit artikel ook niet bij Renault zelf te bestellen maar werd het gebruikt als relatie geschenk. Waarschijnlijk heeft de ING directie allemaal een helmpje gekregen en ook Wouter Bos als dank voor de staatsteun. Iedereen behalve de echte fans! Maar warempel, nu Flavio bij Renault opgehoepeld is, ING zich weer met woekerpolissen bezig houdt en Nelsinho geen auto’s meer in puin aan het rijden is zijn de helmpjes wel ineens te bestellen in Frankrijk. Zo zie je maar weer hoe het balletje kan rollen. Binnen enkele weken staan hier een paar helmpjes op de stoep (met ING reclame). Klik hier om een Alonso 2009 helmpje te bestellen.


Senna, Button en Alonso (samen 6 kampioenschappen) Senna, Button en Alonso (samen 6 kampioenschappen) Reviewed by GPworld on oktober 24, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.