showcars minichamps

Aangezien Minichamps binnenkort met de eerste 1/43 2009 F1 auto uitkomt, begin je je af te vragen of ze een aantal showcars dit jaar niet gaan overslaan. (McLaren, Toro Rosso). Gisteren is dan toch de foto op de Minichamps website verschenen van Buemi's Toro Rosso showcar. Dus blijkbaar komen de showcars nog gewoon uit.
Nog een paar uurtjes wachten en ik ben bezig om het Senna beeldje uit te pakken en hier in de Senna vitrine te plaatsen. Partij 1 komt vandaag, volgende week partij 2. Klik hier om te bestellen.
Vandaag komt dan ook de eerste Lotus 78 binnen in de schaal 1/18. Het is de Ronnie Peterson uitvoering. Klik hier om te bestellen. Volgende week komt overigens de Mario Andretti uitvoering binnen.
Voor de Valentino Rossi liefhebbers komt vandaag in de schaal 1/10 van fabrikant Maisto de 2008 Motor van Rossi binnen. Tuurlijk, het is geen kwaliteit van Minichamps. Maar toch een leuk (groter) model voor euro 19,95
Ook komt de 2008 motor van Stoner en Pedrosa binnen van Maisto. Klik hier voor overzicht.
Aanbieding voor dit weekend:
Voor dit weekend hebben we een super aanbieding voor de 2007 McLaren Mercedes MP4-22 van Lewis Hamilton. Van euro 43,95 voor euro 17,50 Alleen geldig op vrijdag en zaterdag in de winkel en tot maandag op de
website. Geen reserveringen.
showcars minichamps showcars minichamps Reviewed by GPworld on oktober 30, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.