Nieuwe literatuur

In de schaal 1/12 heeft Minichamps de Ducati Desmo GP9 van Nicky Hayden aangekondigd in de levery waar hij reed op Laguna Seca. Echter, dit model wordt exclusief in Engeland uitgeleverd. We zullen wel zien of we er wat van op de kop kunnen tikken.
Gisteren is dan de schitterende Lotus 78 van Minichamps binnen gekomen. Toevallig is ook nog eens het nieuwe boek Lotus 78 – 79 The Ground Effect Cars binnen gekomen. Klik hier om dit engelstalig boek te bestellen.
Het Lotus boek is niet de enige literatuur dat binnen gekomen is. Ook het boek Formula Go-Go-Go!!! is toegevoegd aan het assortiment. Dit is een interaktief boek waarbij alles over Formule 1 d.m.v. afbeeldingen wordt toegelicht. Grappig dat ze een uitklapbare cockpit in het boek hebben geplaatst. Klik hier om te bestellen.
Tevens is de DVD Joey Dunlop dvd binnen gekomen. Deze beste man won de TT Isle of Man maar liefst 26 keer. De DVD is geproduceerd door Duke en is engelstalig. Klik hier om te bestellen.
Van de DVD Serie Racing Through Time is er een box binnen gekomen welke bestaat uit de drie eerder (los) verschenen DVD’s “history of Grand Prix racing” en “Great Racing Circuits deel 1 & 2). Klik hier om de DVD box te bestellen. (ook deze dvd’s zijn engelstalig)
Ondertussen staat het nieuwe Ayrton Senna beeld hier in de Senna vitrine te pronken. Wat een geweldig beeld is het! Schitterend formaat en mooi gemaakt. Eigenlijk is het beeld ook een bouwpakket. De hand en helm moet je er zelf opklikken.
Nieuwe literatuur Nieuwe literatuur Reviewed by GPworld on oktober 31, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.