Le Professeur

Eerder was al gemeld dat het in de toekomst uit te komen nieuwe Michel Vaillant dossier over een wereldberoemde ex Formule 1 coureur zou gaan. In eerste instantie denk je dan aan Michael Schumacher maar het is wat meer voor de hand liggend vanwege de Franse markt dat het Alain Prost zal gaan worden. In maart 2010 wordt dossier Alain Prost aan de man gebracht.
Over een aantal weken komt het 2008 Monza 1st win model uit van Sebastian Vettel. De oplage zal 9.999 stuks worden. Dat is best fors, maar beter teveel modellen beschikbaar als woekerprijzen op ebay en soort van misgelopen omzet als er niet genoeg te krijgen zijn. Klik hier om te bestellen.

De eerste 2009 F1 bolide van Minichamps is ondertussen al verkrijgbaar (Vettel 2009). Toch is er in het schema van Minichamps al weer iets tussendoor geslopen: De 2009 Lewis Hamilton en Heiki Kovalainen Showcars. Niet meer verwacht, maar gaat dus wel gewoon komen over enkele weken.
Voor de filmliefhebbers heeft AutoArt in de schaal 1/43 een duo-doppel-twin-set aangekondigd van de film Mad Max 2. De set bestaat uit de Interceptor en the enemy car. Klik hier om te bestellen.
Le Professeur Le Professeur Reviewed by GPworld on november 17, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.