Senna collection #31

Juist op het moment dat we dachten dat de 1/43 Senna Collectie bijna ten einde was komt er een nieuwe impuls met de nieuw aangekondigde Senninha Collectie die in feite gewoon doorloopt op de orginele Senna Collectie van Minichamps. Over enkele weken komt deel 31 uit, dat is de 1987 Lotus Honda 99T. Op verschillende forums zitten de pubers het alweer af te kraken maar persoonlijk vind ik de nieuwe Senninha verpakking helemaal geweldig. Eindelijk na 15 jaar iets anders als zwarte inlay met helm Senna. Klik hier om De Lotus te bestellen.

Wat ik zelf wel jammer vind aan de Senna collectie is dat bepaalde modellen nog missen. Het model wat nog uit moet komen is een Ford Sierra waar Senna ooit eens in heeft gereden. Ik heb veel Senna boeken, nooit wat gelezen of gezien over deze rally maar Minichamps had toch een vage foto weten te vinden en hoppa: We hebben toch de Sierra mal, paar stickers erop en we hebben de Senna Sierra. Dan had ik liever dat ze in de collectie de rode Honda NSX hadden toegevoegd en nog de missende Formule Ford. De 1981 Formule Ford hebben we, maar het model uit 1982 is er nog niet. En wat een hoop Senna fans willen zien, de 1993 Donington uitvoering van de McLaren, met regenbandjes.

Vandaag barst in Breda de strijd los. JV tegen MV. Oftewel, wie is sneller Jos Verstappen of Max Verstappen? Het is de start van de reclamecampagne voor het nieuwe spel F1 2009. Ben zeer benieuwd naar het spel!
Senna collection #31 Senna collection #31 Reviewed by GPworld on november 18, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.