Lewis Hamilton World Champion Edition

Jaren geleden waren er twee kleine kereltjes die voor hun plezier gingen karten. Beide waren behoorlijk goed in het karten en wonnen wedstrijden, kampioenschappen en stroomden zo de klasses door. Door het falen van Alex Zanardi in 1999 bij Williams kon Jenson Button in 2000 zijn droom onverwachts waar maken en dubuteren in de Formule 1. Geld was niet belangrijk, rijden in de Formule 1 was alles. Bij Kimi Raikkonen was dat niet anders. Geld telde niet, een hoop poeha toen hij bij Sauber in kon stappen met een voorwaardelijke superlicentie. Rijden was het enige wat hij wilde.

Wat is er 9 jaar later gebeurd met die twee jochies die het vroeger leuk vonden om te racen? De ene wereldkampioen rijdt liever niet meer omdat hij voor niet rijden 17 miljoen betaald krijgt wat meer is als dat hij wel zou gaan rijden. De andere wereldkampioen verkast van zijn team naar McLaren voor een miljoen meer om daar zoek te worden gereden door Lewis Hamilton die al jaren bij McLaren is ingeburgerd. Wat mij persoonlijk betreft mag zo een Jenson Button volgend jaar met zijn gevulde bankrekening zowel achter Hamilton aanrijden als achter de twee Mercedes Brawn auto's. Tijd voor vers bloed in de sport, jongens die maar al te graag wel willen rijden.
Eind van het jaar komt de 2008 kampioenschapsbolide uit van Lewis Hamilton, McLaren Mercedes MP4-23, de Brazilie uitvoering. Dus vuisten in de lucht, regenbanden en volledige Brazilie configuratie. Geproduceerd in de schaal 1/43 door Minichamps als onderdeel van de World Champions Collection. Bovenstaand de eerste foto. Wellicht als die net op tijd binnen zal zijn een mooi kerstkado. Klik hier om te bestellen.



Vreemd dat van een goedverpakte doos van 6 stuks Norev 1/18 Michael Schumacher FIAT500 modellen er één is die helemaal total loss is. De andere 5 uit dezelfde doos zijn wel goed. Dan zou je toch gaan denken dat deze door Norev eigenlijk toch gewoon zo ingepakt is? Zelfs de reparatie-dienst heeft geen idee wat ze hier nog mee aan moeten:

Lewis Hamilton World Champion Edition Lewis Hamilton World Champion Edition Reviewed by GPworld on november 19, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.