Mooi spullen van Amalgam


Bij de Engelse firma Amalgam is weer het één en ander binnengekomen aan mooi spullen. Amalgam - Fine Modelmakers, zoals ze zichzelf noemen......laten het net zo goed als alle andere fabrikanten in China produceren. Zo hebben ze de 2009 NoseCone van zowel McLaren als Ferrari binnen (schaal 1/12) en daarnaast nog het McLaren stuurtje van 2009. (schaal 1/4) Voorheen waren de oplagen van de neuzen 1000 stuks maar vanwege te hoge voorraad van de oudere neuzen is dit jaar de oplage 500 stuks. Ze hebben van de Ferrai en de McLaren neus slechts 36 stuks elk als eerste levering binnen gekregen. Gelukkig dankzij de lange relatie van GPworld en Amalgam en doordat ik ze vroeg had gereserveerd is de GPworld bestelling al onderweg hier naar toe.

Klik hier voor het Amalgam overzicht / bestellen.
Gisteren is nog het model binnen gekomen van Al Pease. WIE? HUH? AL BUNDY? Zelf had ik nog nooit eerder van Al Pease gehoord maar de Eagle Climax waar hij blijkbaar in heeft gereden in 1967 ziet er schittterend uit. In de schaal 1/43 geproduceerd door Spark. Klik hier om te bestellen.
Van Ayrton Senna zijn er in de schaal 1/18 (Minichamps) twee heruitgaven binnen gekomen. De 1991 McLaren Honda MP4/6 en de 1992 McLaren Honda MP4/7 zijn nu weer op voorraad. Klik hier om te bestellen.
Mooi spullen van Amalgam Mooi spullen van Amalgam Reviewed by GPworld on november 28, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.