2007 Ferrari Iveco

Vandaag om 16.00 uur winkel dicht en daarna 3 dagen "vakantie". Laat je niet weerhouden om toch gewoon via de website te bestellen! Voor alle lezers van GPworld nieuwsblog en klanten van GPworld fijne kerstdagen gewenst.
Eind Januari 2010 komt van de Italiaanse firma Old Cars de 2007 Iveco Scuderia Ferrari truck en oplegger uit in de schaal 1/43. Dit is eigenlijk de eerste Ferrari team truck met het nieuwe Ferrari logo erop. Klik hier om te bestellen.
Gisteren is de eerste 1/18 AutoArt A1GP Lola binnen gekomen uit seizoen 2006-2007. Zoals we AutoArt kennen is ook bij deze Formule wagen de afwerking helemaal top! We gaan nu wachten op de China en Duitsland versie en hopelijk besluiten ze om ook de oranje auto uit te brengen. Dat scheelt een hoop werk met overspuiten! Klik hier om de promocar te bestellen.

Gisteren natuurlijk het goede nieuws dat Schumi terug gaat komen. Maar liefst voor 3 jaar. Dat betekent voorlopig 3 jaar lang weer petjes en schaalmodellen verkopen en in het 4e jaar de afscheidspetjes en schaalmodellen en boeken + dvd's. Goed voor de handel! Ergens in mijn auto zwerft nog een Michael Schumacher zonnebril. Dus ik ben weer helemaal hip!

Ik vraag me af hoe ene Luca Di Montezemelo zich voelt nadat hij Schumacher pak'em beet jaarlijks 30 miljoen heeft betaald om de Ferrari te besturen als Schumi nu voor 7 miljoen in een Mercedes stapt.

2007 Ferrari Iveco 2007 Ferrari Iveco Reviewed by GPworld on december 24, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.