A1GP promo car

Eerst was van het weekend dit bericht dat Valentino Rossi deel zou gaan nemen aan de 24 uren van Le Mans. Gisteren kwam er helaas al een ander bericht.
Afgelopen week is de A1GP auto binnen gekomen in de schaal 1/18 van AutoArt. Het is de promotie auto van het (voormalig) A1GP circus welke in ieder land werd gebruikt door oud coureurs. Bijgaand nog wat andere foto's om nog eens te laten zien hoe mooi dit schaalmodel is. Ben erg benieuwd naar het China model. Klik hier om te bestellen.

Goed nieuws of slecht nieuws?
Al een paar jaar verloopt de distributie van de Spark modellen via het distributiekanaal van Minichamps. Werkt op zich prima alleen gingen de prijzen van de Spark modellen flink omhoog vanaf het moment dat ze uitgelevert werden door Minichamps. Eind januari 2010 schijnt Spark te stoppen met Minichamps. Hoe het dan verder zal gaan is nog niet bekend. Hopelijk worden de modellen dan weer goedkoper.

Ondertussen zijn de eerste bestellingen voor toekomstige Michael Schumacher modellen, caps en shirts zijn al binnen!

Deze week hanteren we normale openingstijden alleen gaan we op 31 december om 16.00 uur dicht en zijn we op 1 januari 2010 gesloten. Zaterdag 2 januari zijn we weer gewoon van de partij!
A1GP promo car A1GP promo car Reviewed by GPworld on december 28, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.