Monster!


Komende vrijdag komt bij ons de 2009 Jenson Button “Monster” helm binnen in de schaal 1 op 2. In tegenstelling tot de eerste uitgave van de Button ½ helm is de helm nu voorzien van Monster reclame en een andere viziersticker. Geproduceerd door Bell Sports. Klik hier om te bestellen.
“Some say his right nipple is shaped like the Nürburgring. All we know is, he's called The Stig.”

Diezelfde vrijdag komen ook de eerste 3 uitvoeringen binnen van de Top Gear Minichamps 1/43 collection. De Aston Martin DBS, de Mercedes SLR McLaren en de Porsche 911 GT3 RS zullen volgende week binnen komen. Alle modellen zijn voorzien van een Stig Action figure! Klik hier voor het overzicht/ bestellen.
Tevens komt volgende week de 1984 Williams Honda FW09 binnen van Keke Rosberg in de schaal 1/43. Ook is het de beurt aan Timo Glock om met zijn Toyota TF109 op het toneel te verschijnen in de schaal 1/43. Als laatste komt dan ook Mark Webber’s 2009 Red Bull RB5 binnen.

Voor de Ferrari liefhebbers is er gisteren een nieuwe lading F60 modellen van Kimi Raikkonen in zowel schaal 1/43 als schaal 1/18 van Hotwheels binnen gekomen.

De 2009 1/43 bolides van Rubens Barrichello hebben het welgeteld 1 middag in de winkel uitgehouden alvorens uitverkocht te zijn. Blijkt toch dat ze er niet genoeg van gemaakt hebben. De reserveringen worden wel gewoon uitgelevert.

Betreffende de grote spannende 2009 GPworld KerstKwis stromen de antwoorden binnen. Ongeveer 130 personen hebben al ingestuurd waarvan (wat ik gezien) heb nog niet veel mensen alles goed hebben.

Aanpassingen openingstijden
Terwijl de kerst langzaam aan dichterbij komt, komt ook snel weer de tijd dat je weer met je schoonfamilie zit opgescheept. Ook dit jaar zullen de openingstijden van de winkel hier en daar aangepast worden. Schrijf ze in je agenda, probeer het te onthouden of laat het op de billen van je "minnares tatoeeren:

Op zondag 20 december is de winkel extra geopend van 11.00 – 16.00 uur.
Goed lezen, dus niet deze zondag voor een gesloten deur staan maar volgende week, 20 december is de deur open.

24 december sluit de toko om 17.00 uur. Daarna gaat het vreetwerk beginnen.
25 december gesloten. We zijn nog steeds aan het eten
26 december gesloten. Het kan maar niet op.

Als we dan toch met belangrijke data bezig zijn: De ramadan start in 2010 op 11 augustus.
Monster! Monster! Reviewed by GPworld on december 12, 2009 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.