Bike GP Seizoensoverzichten

Sinds 2002 komt er elk jaar een schitterende seizoensoverzicht DVD uit van de MotoGP. Binnenkort komt er een nieuwe serie DVD's uit van de seizoenen 1992 tot en met 2001. Het jaar 2000 en 2001 zijn natuurlijk de eerste twee jaren van Valentino Rossi in de hoogste klasse van de motorsport. Op de andere jaren zien we een hoop andere legendes, Wayne Rainey, Mike Doohan en uiteraard Kevin Schwantz. Klik hier voor het overzicht.

Michael Schumacher
Vroeger bestond bij Minichamps de Michael Schumacher collection. Harstikke geinig en ondertussen zijn een hoop uitgaven hiervan flink veel geld waard geworden. Uiteindelijk gingen de Ferrari rechten en de rechten van Schumi naar Hotwheels waarna de Minichamps Schumacher collection werd gestopt. De latere Benetton modellen die Minichamps uitbracht waren dus zonder rijder figuur in de auto.

Aangezien Minichamps wel alles wat los en vast zit produceerd van Mercedes was al duidelijk dat Minichamps de nieuwe modellen van Schumi gaat uitbrengen. Maar wat zou er gaan gebeuren met het rijdersfiguur? Liggen die rechten nog bij Hotwheels of niet?
Gisteren is min of meer bevestigd dat de eerste Michael Schumacher 2010 modellen, de showcars in 1/43 en 1/18 zullen voorzien zijn van der Michael in de cockpit. Of deze modellen weer vrolijk worden uitgebracht onder de noemer "Michael Schumacher collection" is nog niet bekend.
Bike GP Seizoensoverzichten Bike GP Seizoensoverzichten Reviewed by GPworld on februari 23, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.