2010 Spark modellen

Vorige week is de lijst uitgekomen van Spark met de 2010 plannen. Spark, gespecialiseerd in Le Mans modellen gaat ook steeds meer klassieke Formule 1 auto's uitbrengen. Klik hier om de volledige lijst te bekijken. Goed nieuws is dat elk nieuw classis F1 model wat binnen gaat komen goedkoper zal worden. Door het wegvallen van Minichamps als distributiekanaal worden sommige modellen goedkoper.
Als Lotus dan toch met een bloedmooie auto terugkomen in de Formule 1, kan er ook wel weer een boek uitkomen over de oprichter van het oude Lotus F1 team: Colin Chapman. Een legendarische naam in de autosport. Klik hier voor meer info en bestellen.

Tjeemig de peemig, Rijsbergen gaat uitbreiden. Binnenkort opent er gewoon een marskramer in het dorp.Een tijdje geleden is er ook een gespecialiseerde golf artikelen winkel geopend. (Er opent vlakbij binnenkort een golfbaan). Die golf winkel is vergelijkbaar met GPworld: Gespecialiseerd, bezoekers uit heel Nederland en Belgie en een webshop die de winkel ondersteunt.

Er zijn niet zoveel winkel hier, maar alle belangrijke (2 patatzaken, chinees en shoarmaboer) en dagelijks benodigdheden zijn verkrijgbaar hier. Ook komt er op de meubelboulevard in Breda binnenkort een McDonalds. Dat is binnen 10 minuten aan te rijden. Dat red ik zelfs op de fiets.
2010 Spark modellen 2010 Spark modellen Reviewed by GPworld on februari 22, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.