Licence to Le Mans & nieuwe boeken


Gisteren is de DVD box (4 DVD's - 360 minuten) binnen gekomen genaamd "Licence to Le Mans". Het gaat over minister Paul Drayson die ervan droomt om deel te nemen aan de 24 uren van Le Mans. Echter, hij is blind aan één oog en mag volgens de ACO reglementen niet deelnemen. Hij zoekt zijn heil in Amerika bij lange afstandsraces en neemt deel aan de American Le Mans series. Zullen zijn resultaten goed genoeg zijn voor een licentie om deel te nemen aan de 24 uren van Le Mans? Deze DVD box behandelt het hele traject richting Le Mans. Klik hier om te bestellen.
Ook op voorraad is nu het boek "Science of Formula 1 design". Dit boek behandelt uitgebreid de laatste technische ontwikkelingen in de Formule 1. Met name ligt de nadruk op de grote reglement wijzigingen tussen 2008 en 2009 en uiteraard het nieuwe Kers systeem. Klik hier om te bestellen.
Verder is nog het boek "Burning Rubber" binnen gekomen. Ook deze is engelstalig en eveneens een hardcover en behandeld de geschiedenis van de Formule 1. Van Tazio Nuvolari tot het kampioenschap van Jenson Button. Klik hier om te bestellen.
Van BBR komt in maart in de schaal 1/18 de Ferrari 375 plus V° Carrera panamericana. Gelimiteerd op slechts 100 stuks.
Licence to Le Mans & nieuwe boeken Licence to Le Mans & nieuwe boeken Reviewed by GPworld on februari 20, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.