Koekhappen!

Misschien overbodig om te melden maar op Koninginnedag is GPworld gesloten. Heerlijk een dagje koekhappen, zaklopen en een Nederlandse vlag om mijn fiets monteren. Zaterdag 1 mei is de winkel gewoon geopend.
In 1963 werd Jim Clark voor de tweede maal Wereldkampioen Formule 1. Hij reed dat jaar met de Lotus 25. Spark Models gaat deze Lotus in de schaal 1/18 produceren. Klik hier om te bestellen.

Voor de MotoGP fans, en nog erger.....voor de MotoGP fans die speciaal een digitaal pakket hebben genomen om CarChannel te kijken staat er op de website van CarChannel nu het volgende bericht:


MotoGP definitief niet op CarChannel
Definitief geen overeenstemming tussen CarChannel en de MotoGP! Na RTL, NOS en Eurosport is CarChannel de volgende in de rij! Welke zender volgt, we houden U op de hoogte!

Eigenlijk een vreemde manier van CarChannel om eerst zelf groots aan te kondigen dat ze MotoGP gaan uitzenden. Blijkbaar het toch niet kunnen betalen om vervolgens een opsomming te maken van tv kanalen die het ook niet uitzenden. Volgens mij hebben RTL, NOS en Eurosport niet verkondigd dat ze het gaan uitzenden!
Koekhappen! Koekhappen! Reviewed by GPworld on april 24, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.