Einde deze week

Deze week komt er van Minichamps een beetje van alles en nog wat binnen aan nieuwe modellen. Als eerste kunnen we ons verheugen op de in de schaal 1/12 geproduceerde 2009 Nicky Hayden Ducati Desmo GP9, waarbij Minichamps voor het eerst ook een camera heeft gemonteerd op de kont van de motor. Hier te bestellen.
Ook een leuk model is de Leyton House March uit 1990 C901 van Ivan Capelli. In de schaal 1/43 geproduceerd en hier te bestellen. In dat jaar was Capelli de eerste rijder en zette goede resultaten neer, jammer genoeg voor hem kwam hij in het verkeerde jaar terecht bij Ferrari en staat hij nu samen met Luca Badoer te boek als zo een beetje de slechtste Ferrari rijders ooit.
Van Nico Rosberg komt de Williams FW30 2008 testcar binnen. Ook deze is in de schaal 1/43 en heeft de anniversary livery. Klik hier om te bestellen.
Als laatste komt er weer een nieuw deel uit de McLaren collection. De 1977 McLaren M23 van Jochen Mass, USA Grand Prix. Klik hier om te bestellen. Ook bij dit model, kan net als voorgaande McLaren's de motorkap vanaf worden gehaald.
Einde deze week Einde deze week Reviewed by GPworld on augustus 09, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.