Nog één nachtje slapen

Nog één nachtje slapen, nog even sparen, want morgen komt het nieuwe La Storia deel binnen. We verwachten de Ferrari 156/85 uit 1985 van Michele Alboreto waarmee hij de Grand Prix van Canada won. Geproduceerd door Ixo in de schaal 1/43, vergelzeld van de vaste La Storia verpakking en bijhorend geschiedenis boekje. Klik hier om te bestellen.




Ook komt er een model binnen waarover je niet mag twijfelen. Het is nu of nooit. Niet achteraf piepen en huilen. Morgen komt namelijk van Jos Verstappen de Ixo uitvoering binnen van de 2009 Aston Martin Lola met startnummer 008. We krijgen gewoon het aantal wat we besteld hebben, echter bijbestellen zal niet meer mogelijk zijn want de leverancier heeft er niet meer gekregen (of besteld) dan wat ze nodig hadden om uit te leveren. Dus éénmaal op=op. Klik hier om te bestellen.
Ook komt morgen de eerder aangekondigde Oreca van Le Mans 2009 binnen waarmee Bruno Senna in deel nam. Klik hier om te bestellen. Ik vraag me nog steeds af wat Bruno Senna bij het HRT team moet. Hij was beter op zijn plek geweest in de Le Mans serie als in de achterhoede bij de F1.
Van oom Ayrton Senna komt in September weer een nieuw boek uit. "The death of Ayrton Senna" van Richard Williams. Dit boek is pak'em beet 15 jaar geleden al een keer uitgekomen met een andere omslag. De nieuwe uitgave is wat geupdate en in een nieuw jasje gestoken. Klik hier om te bestellen.
Nog één nachtje slapen Nog één nachtje slapen Reviewed by GPworld on augustus 10, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.