GRATIS!

Gisteren is de Blu Ray set van de 2010 TT Isle of Man binnen gekomen. Bij deze Blu Ray, wordt gratis de dvd versie bij gelevert. Makkelijk voor diegene die nog geen Blu Ray speler hebben maar zodoende wel alvast iets in huis hebben voor als die speler er gaat komen.
Nu wilt het geval dat ze op de bijverpakte DVD het verkeerde beeldmateriaal hebben geperst. Deze is voorzien van TT 2010 Onboard. In plaats van deze te vervangen door de juiste DVD, wordt nog eens gratis de juiste DVD bijgelevert. Dus kortom, één blu ray TT 2010, één dvd TT 2010 en één dvd TT 2010 onboard. Hier te bestellen.
Niet voor ons gratis, helaas, maar wel gratis voor Vodafone medewerkers in Engeland. Speciaal voro McLaren, die ze dan weer doorschoof naar Vodafone, heeft Amalgam exclusief de 2010 voorvleugel van Jenson Button geproduceerd samen met twee tandwielen van de McLaren Mercedes MP4-25. Leuk om te hebben. Jammer dat de niet geinteresseerde Vodafone medewerkers deze voor veel geld op ebay plaatsen.
Zometeen wordt door het meisje van UPS de doos uit Italie bezorgd vanaf Tameo. Interessant is dat daar de kant en klare, al voorgebouwde BrawnGP BGP01 bijzit. De auto waarmee Jenson Button in Brazilie kampioen werd. Deze is pas ook door Minichamps uitgebracht maar deze (door kleine Chinese kindervingertjes) handgebouwde Tameo (in oplage van slechts 199 stuks) zal toch een stukkie mooier zijn. Klik hier om te bestellen.
GRATIS! GRATIS! Reviewed by GPworld on september 15, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.