Elite Models

Gisteren won Alonso mooi de Italiaanse Grand Prix. Ik hoor van mijn klanten dat de meeste niet zo gecharmeerd zijn van Fernando maar ik mag heb wel. Tuurlijk is het af en toe een eikel, maar dat zijn alle grote jongens die meerde keren kampioen worden.
Op de website van Elite-Hotwheels is de eerste foto verschenen van de 1/18 Fernando Alonso Bahrain versie. Het aparte is, dat op deze foto van het schaalmodel de streepjescode op afgebeeld staan. Pak'em beet de laatste 10 jaar moesten we aan de slag met decals om deze zelf aan te brengen en nu de streepjescode ook verboden is geworden om door Ferrari gebruikt te worden, komt het ineens wel op het model. Het is afwachten natuurlijk of de streepjescodes wel op het uiteindelijke produkt zullen zitten. Vooralsnog ziet deze Ferrari F10 er schitterend uit. Klik hier om te bestellen. Verwacht dat dit model eind van het jaar zal komen. Ook komen er van Massa en Alonso nog normale uitvoeringen van Hotwheels van de F10.
Deze ochtend is het eerste pakket van de week al bezorgd. We hebben nu binnen, de Lotus 79 uit 1978 van Tamiya, bouwpakket dus. Klik hier om te bestellen.
Van Anjés Verheij is nu het boek verkrijgbaar "Golden Years of Fomule 1" wat de laatste 30 jaar beslaat. Geschreven in het Nederlands en voorzien van veel fotomateriaal. Prijs slechts euro 15,95. Klik hier om te bestellen.
Voor diegene die wat moois aan de muur willen hangen is de Faszination Formel 1 kalender voor 2011 nu binnen. Hetzelfde formaat dat vroeger de Formule 1-RaceReport kalenders waren maar die zijn om onduidelijke redenen een paar jaar geleden gestopt met het uitbrengen van kalenders. Fotografie van de welbekende Duitse fotograaf R.W. Schlegelmilch. In racekringen ook bekend als R.W. Wiederschnietzel, athans zo noemde wij hem vroeger toen we zijn naam niet konden onthouden. Schitterende grote foto's en hier te bestellen.
De oplettende kijker zal het hebben opgemerkt. Op de website wordt constant de verwachte datum van aankomst van de 2011 TT Blu Ray+DVD set vooruit geschoven. We hadden deze al lang verwacht aangezien het pakket met dit artikel op 31 augustus vanuit Isle of Man is verstuurd. Maar helaas, we wachten nog steeds de aankomst af wat hopelijk nu wel snel zal zijn.
Elite Models Elite Models Reviewed by GPworld on september 13, 2010 Rating: 5
Mogelijk gemaakt door Blogger.